SOLGLASÖGON & GOGGLES

Prizm-lens-problem-solution-886-570 (1)

Betalar man för märket eller betalar man för någon märkbar skillnad?
Vi provkör och använder våra produkter i olika förhållanden, för att ge er bästa service.
Detta är vad vi säljer och varför.

SCOTT. Otroligt uppskattade snöskoter goggles till ett bra pris. Allt ifrån 500:- och uppåt.
En populär serie som funnits sedan 80 talet och aldrig går ur tiden.

scott-tyrant-snow-cross-kiiltävä-musta-hopea-peililinssi-700x700

100% Våra mest populära goggles. Smidiga goggles med en enda lins som passar till alla deras modeller på goggles.Till MX modellen medföljer tear off’s och 1st enkellins.
En liten smidig nästipp.

ladda ned

OAKLEY
Att se konturer och kontraster i alla typer av väder utan att behöva byta lins i dina goggles är guld värt. Som sportutövare behöver du ständigt vara på tå och ha den bästa reaktionsförmågan, det är anledningen till Oakleys utveckling av denna produkt. En kontrasthöjande lins ”Prizm” med andra ord.
PRIZM tekniken tillåter linserna att fungera bra i ett betydligt bredare spann av miljöer och ljus än någon lins tidigare. Genom att filtrera bort brus och onödiga färger i omgivningen, och istället lyfta blått och orange som är färger du verkligen behöver vid snösport, får du en lins som fungerar lika bra i halvklart väder som mulet och dimma.
Oakley har ett sortiment som går från 700:- och uppåt. Den mest populära linsen inom snöskoteråkning hos oss är PRIZM linsen.

670-0005-3

På solglasögon fronten säljer vi  OAKLEY med och utan polariserad lins.
Varför ska man välja polariserad lins?

  • Förbättrar kontrastseendet
  • Stoppar bländande reflexer
  • Minskar ögontrötthet

    Vanligt solljus kommer i en vertikal riktning mot marken, men när det reflekteras mot horisontella blanka ytor vinklas strålen och då riskerar ögonen att bländas. Polariserande glas har som ett osynligt galler som bara släpper in ljuset från de vertikala strålarna samtidigt som dom horisontella strålarna blockeras.

Oakley-holbrook-sunglasses-2013