SLÄPVAGNAR

hyra släp

 

4P släpvagnar är byggda för att möta Norrlands tuffa krav. Testade på världens största naturliga testbana för att garantera maximal styrka, smidighet, uthållighet och hållbarhet. Det är vad kvalitet från 4P innebär – vi kallar det North Grade.

Styrka
Stabilitet som består vid de tyngsta av laster. Med styrkan i ett 4P-släp kan du känna dig säker under lastning, lossning och färd. Ett släp som levererar vid tunga tag.

Smidighet
Lätt att backa, följsamt efter bilen och enkelt att tippa. Ett släp som är byggt för att användas ofta ska vara lätt att hantera.

Uthållighet
Med en konstruktion som behåller sin styrka och smidighet år ut och år in i de tuffaste av förhållande. Testat och testat för att pressas till sitt yttersta.

Hållbarhet
Med omsorg för alla detaljer och val av material är detta ett släp som tål tuffa tag utan att svika dig. Ett 4P-släp är en vän för livet.

Gå till 4P:s webbplats

REKO

Första fröet till REKO Trailer såddes i mitten av 70-talet då Värmland var bas för en god del av Sveriges- och världens rallyelit. De första beställningarna kom från rallyfolk, sedan kom förfrågningar från båtfolket.

1978 lyfte verksamheten från ”bysmedsnivå” till mindre industri med en beställning på 1.500 vagnar från ett jordbruksföretag. Vi finns nu sedan många år i moderna lokaler i Linnebäck utanför Karlskoga. Våra vagnar och trailers är fortfarande gediget hantverk av hög kvalité; helsvetsad fackkonstruktion i stål , galvaniserat chassi och lämmar.

REKO Trailer är det naturliga valet när du söker svensk kvalitet med funktion och lång livstid.
REKO Trailer AB är ISO certifierade med ISO 9001-2000.

Gå till Reko Trailers webbplats