Om oss


Andreas Ljungberg – Ägare & Säljare

Andreas är uppväxt i Funäsdalen med ett stort skoter- och motorintresse.
Sen År 2000 bosatt i Sveg. Tävlingsförare i snöskoter 1998-2007. Har varit fabriksförare för Yamaha , Ski-doo och Lynx. Kört för SVEMO och landslaget -01 till -07. Har SM medaljer i både Cross, Backe, Enduro och Brons i NM samt som bäst 6:a i VM.

Patrik Eriksson – Säljare
Patrik har jobbat på Ljungbergs Motor sedan våren 2017. Ett stort intresse för
skotercross har funnits för Patrik men har nu lagt av efter att ha tävlat sedan barnsben.

Willhelm Falk- Säljare
Willhelm har jobbat på Ljungbergs Motor sedan hösten 2021, uppvuxen i Uppsala men har spenderat mycket tid i Lofsdalen. Har tidigare jobbat inom bilbranschen men har nu sadlat om till snöskotrar och fyrhjulingar. Spenderar gärna mycket av sin lediga tid till skoterkörning.

Hanna Åslund Myhr- Butik
Hanna har jobbat på Ljungbergs Motor sedan hösten 2019 och är uppväxt i Älvros. Spenderar gärna sin lediga tid till fjälls eller ute i skogen. Gärna uppe i Västra Härjedalen.

Malin Jonsson – Butik
Malin har jobbat på Ljungbergs Motor sedan hösten 2017 och är uppväxt i Överturingen. Har ett stort jaktintresse och tillbringar gärna sin lediga tid ute i skogen tillsammans med sina hundar.

Anders Eliasson – Verkstad
Anders är uppväxt i Ängersjö och tillbringar gärna sin lediga tid på fyrhjulingen eller skotern ute i skogen om han inte ligger under huven på en gammal Volvo. Började på Ljungbergs Motor hösten 2016.

Anders Wall- Verkstad
Anders har jobbat på Ljungbergs Motor sedan hösten 2020, alltid haft en stort intresse för motorer samt att köra skoter. Spenderar gärna sin tid till fjälls.

Hampus Jäderberg- Verkstad
Hampus har jobbat på Ljungbergs Motor sedan hösten 2019 och är uppväxt i Lillhärdal. Alltid haft ett stort skoterintresse och tillbringar gärna sin tid att köra skoter samt skruva.

Max Ljungberg- Verkstad
Max har jobbat på Ljungbergs Motor sedan han tog studenten sommaren 2021, men har varit här och jobbat/praktiserat i flera år innan. Har alltid haft en brinnande intresse för skoterkörning.

Pierre Fjällgren- Fastighet
Pierre tar hand om allt som har med fastigheten att göra, samt hjälper till i verkstaden och även lite inne i butiken. Pierre har jobbat på Ljungbergs Motor i fyra somrar men jobbar nu här på heltid. Kommer från Funäsdalen men har nu flyttat till Ytterberg med sambon Elsa. Alltid haft en brinnande intresse för motorsport och trivs gärna upp till fjälls.

Anders Andy Gustavsson – Verkstad
Jobbat på Ljungbergs Motor sedan hösten 2022 – uppvuxen i Gävle men flyttade till Sveg sommaren 2022. Alltid haft en stort intresse för skoter. Skruvat mycket Arctic Cat men nu gått över till Lynx, Ski-Doo samt Can-Am. Har även skruvat med motorcyklar såsom Suzuki, Ducati, Kymco …

Oskar Hellström – Verkstad
Oskars största fritidsintresse är att åka skoter, samt cross på sommaren. Går sista året på gymnasiet i Sveg & hoppar in i verkstan så ofta han kan och hjälper till.